Τελευταία Νέα
Μάι 03

Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού στη Δυτική Μακεδονία

Διήμερη επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποιεί την Πέμπτη 4 Μαΐου και την Παρασκευή 5 Μαΐου, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Την Πέμπτη, θα επισκεφθεί την Καστοριά όπου στις 12.00 το μεσημέρι θα εγκαινιάσει την 42η Έκθεση Γούνας και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (ώρα 13.00). Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Φλώρινα όπου θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Στέφανο Μπίρο και με τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Βοσκόπουλο. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο (ώρα 19.15), ενώ η επίσκεψη στη Φλώρινα θα κλείσει με κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και των εμπορικών φορέων της περιοχής, η οποία θα φιλοξενηθεί επίσης στο Εργατικό Κέντρο.

Την Παρασκευή, στις 10.00, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης θα επισκεφθεί την υπό κατασκευή μονάδα ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κοζάνη όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, τον Δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη. Στις 18.30 ο κ. Παπαδημητρίου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και στις 19.00 θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο κτίριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας (Αίθουσα «Αλέξανδρος»), όπου θα συμμετάσχουν και παραγωγικοί φορείς.

Από το Γραφείο Τύπου