Τελευταία Νέα
Σεπ 13

Δείπνο με επενδυτές στην Πρεσβεία της Ολλανδίας

Στο δείπνο συμμετείχαν ο Πρόεδρος, Frans Keurentjes και τα μέλη του εποπτικού συμβούλιου του Ολλανδικού συνεταιρισμού FrieslandCampina, ο Πρόεδρος της μητρικής εταιρείας στην  Ολλανδία, Roelof Joosten, καθώς και η διοικητική ομάδα της εταιρίας στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κατά την παρέμβασή του αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους υποψήφιους επενδυτές. Υπογράμμισε τους θετικούς αριθμούς της ελληνικής οικονομίας, ενώ ανέφερε συγκεκριμένα μεγάλες στρατηγικές επενδύσεις που υλοποιούνται στη χώρα. Εξέφρασε δε, την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον της FrieslandCampina να προχωρήσει στη διερεύνηση ευκαιριών για περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Στην πρόσκληση για το δείπνο προς τον κ. Παπαδημητρίου υπογραμμίζεται ότι «στόχοι της επίσκεψης είναι η επισκόπηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην ελληνική αγορά, καθώς και η εξέταση δυνατοτήτων περαιτέρω επενδύσεων και ανάπτυξης», ενώ τονίζεται: «η παρουσία σας θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για μας και θα ενδυναμώσει το μήνυμά μας, ότι η Ελλάδα, προχωρώντας σε σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές που στοχεύουν στην εξυγίανση της οικονομίας της, αποτελεί ελκυστικό επενδυτικό προορισμό».

Παρακάτω η πρόσκληση για το δείπνο του Πρέσβη της Ολλανδίας και του Διευθύνοντος Συμβούλου της FrieslandCampina Hellas προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ