Τελευταία Νέα
Μάι 11

Συνάντηση Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη με το ΔΣ του ΕΦΕΠΑΕ

 

 

 

 

 

 

O Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, παρουσία του προέδρου της Μονάδας Οργάνωσης & Διοίκησης (ΜΟΔ), κ. Γιώργου Παπαδημητρίου με τον Πρόεδρο, κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα και το  ΔΣ του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας & Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ).

 

Μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Συναντηθήκαμε με την διοίκηση του ΕΦΕΠΑΕ και βρήκαμε άμεση λύση έτσι ώστε να εξασφαλιστεί πως τα χρήματα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και θα απορροφηθούν και θα ξεκινήσει άμεσα η εκταμίευσή τους».

 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας τόνισε:

«Ως διοίκηση του ΕΦΕΠΑΕ προχωράμε στην άμεση έναρξη λειτουργίας παραρτήματος στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη έτσι ώστε να διαχειριστούμε το τρέχον ΕΣΠΑ  προκειμένου το πρόβλημα που υπάρχει με την ΔΕΣΜ-ΟΣ (Διαχειριστική Έργων Στήριξης μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Οικονομική-Συμβουλευτική) Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης να μην έχει αντίκτυπο στην αγορά και τους δικαιούχους κι έτσι να πάρουν τα χρήματά τους και να ενταχθούν στα επόμενα προγράμματα».

 

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό