Τελευταία Νέα
Μαρ 19

Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Ελληνική Βιομηχανία και Τρέχουσες Εξελίξεις στην Ε.Ε.»

Ημερίδα για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Βιομηχανία και τις ευκαιρίες και δυνατότητες που ανοίγονται για την Ελληνική Βιομηχανία διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Βιομηχανίας κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, αίθουσα Horizon, ώρες 10.00-14.00 (ώρα προσέλευσης 09.00).
Η ημερίδα με τίτλο «Ελληνική Βιομηχανία και Τρέχουσες Εξελίξεις στην Ε.Ε.» θα αποτελέσει ένα βήμα διαλόγου με στόχο τη συνδιαμόρφωση μιας συνεκτικής εθνικής στρατηγικής για ένα νέο παραγωγικό και επιχειρηματικό πρότυπο και μια ισχυρή Ελληνική Βιομηχανία, που θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες και ευκαιρίες στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πολιτικής.
Η Βιομηχανία βρίσκεται ψηλά στην ευρωπαϊκή ατζέντα και η χάραξη μιας νέας, φιλόδοξης στρατηγικής για τη Βιομηχανική Πολιτική της Ε.Ε. αναμένεται να αποτελέσει κεντρική προτεραιότητα κατά τον επόμενο θεσμικό κύκλο. Στη σύνοδο κορυφής του Σιμπίου στη Ρουμανία, στις 9 Μαΐου 2019, πρόκειται να συζητηθεί το νέο στρατηγικό θεματολόγιο που θα θέσει τις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Φωτάκης, καθώς και εκπρόσωποι των φορέων της Βιομηχανίας.

 
Από το Γραφείο Τύπου